O Nama

ETHNO HOUSES - BAŠ KAO NEKADA

Dizajn i arhitektura drvenih kuća Ethno Houses-a u potpunosti sadrže temeljne elemente tradicije koja se očituje u svakom koraku, gdje svaka kuća i soba neodoljivo podsjeća na neka prošla vremena. Inspirirani pričama i ljepotom Plitvičkih jezera, vodeći računa o autentičnosti sela, ovaj resort nastao je s velikim poštovanjem prema prirodi gdje smo cijeli prostor uspjeli ispuniti dušom i sadržajem, a svakom gostu ujedno pružiti i sav luksuz suvremenog doba. Komforne sobe 4* i 5* te luksuz ni apartmani s jacuzzijima i balkonima, kongresne dvorane i tradicionalni restoran, autentična su i jedinstvena ponuda na Plitvičkim jezerima s potpisom Ethno Housesa.

 

Ethno Houses

TRADICIONALNA LIČKA KUĆA​

Svaka kuća Ethno Housesa izgrađena je po uzoru na tradicionalnu Ličku kuću gdje su glavne građevne komponente drvo i kamen a svaka soba i apartman izrađeni ručnim tradicionalnim namještajem.

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

Plitvička jezera čarobna su u svako doba godine, složit će se svi posjetitelji ovog obožavanog nacionalnog parka.

Osim što se od 1979. godine nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, nacionalni park Plitvička jezera 2017. godine na listi New York Times-a, zasluženo je uvršten među 10 najljepših svjetskih destinacija.

 

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens